Libertatis Primitiæ

  

Agenda

Intocht Sinterklaas

Locatie: Centrum, Brielle
Datum: zo 18-11-2018
Lees meer...

Laatste nieuws

Uitslagen twirlwedstrijd in Hoofddorp

De uitslagen van de twirlwedstrijd in Hoofddorp staan op de website. Klik hier.
Ook het totaaloverzicht is bijgewerkt. Klik hier.

Lees meer...

Sponsoren

Twirlen bij Libertatis

De twirlafdeling van Libertatis Primitiae uit Brielle begint op dinsdag 11 september a.s. weer met een nieuwe groep voor meisjes vanaf 6 jaar.

Vind je het leuk om met de baton te leren jongleren, te dansen, deel te nemen aan landelijke competities en ook op te treden voor publiek, dan is de twirlsport iets voor jou.

Zaterdag 8 september is er een kennismakingsles. Hier kan je kijken maar ook meedoen. Deze les is van 11.30 - 13.00 uur in de Geuzenstraat 14 in Brielle.

Libertatis heeft ongeveer 40 twirlers die je vast wel eens gezien hebt bij optochten met Koningsdag of Sinterklaas samen met de Marching Band. Maar twirlen bestaat niet alleen daar uit. Naast deze optredens nemen zij met de groep en solistisch deel aan landelijke NBTA Twirlwedstrijden. Veel van onze twirlers hebben zich dit jaar al weer geplaatst voor de NBTA Nationale Kampioenschappen in Almere. In het verleden hebben twirlers van Libertatis als solist maar ook de A-groep meerdere keren deelgenomen aan internationale wedstrijden met goede resultaten.

Bij Libertatis heb je de mogelijkheid om aan deze leuke sport deel te nemen.
De lessen worden gegeven op dinsdagmiddag van 17.00 - 18.00 uur in de eigen lokaliteit van de vereniging, Geuzenstraat 14 in Brielle. Alle lessen staan onder leiding van landelijk erkende docenten.

Informatie via e-mail adres: secretariaat@libertatisprimitiae.nl