Libertatis Primitiæ

  

Agenda

Speelstad

Locatie: Prikkevest, Brielle
Datum: wo 28-08-2019
Lees meer...

Laatste nieuws

Zomerconcert Big Band en Twirlers Libertatis Primitiae

miniatuur_00011799.jpg

Aanstaande zondag 14 juli om 14.30 uur geeft Libertatis Primitiae een "Zomerconcert"! Zij doet dit op het grasveld naast de molen "Het Vliegend Hert" aan de Molenstraat in Brielle.
Lees meer...

Sponsoren

Nieuws

Zomerconcert Big Band en Twirlers Libertatis Primitiae

Datum: 10-07-2019
00011799.jpg

Het belooft weer een gezellig buitenconcert te worden.


Libertatis zorgt voor een aantal stoelen voor de bezoeker die het meenemen van een eigen zitplek te zwaar vinden. Op=op. Maar wilt u verzekerd zijn van een stoel neem dan een eigen (klap-)stoel of plaid mee en geniet van een gezellig optreden in de open lucht.


Op het programma staat heel veel verschillende Big Band muziek met shows van de Twirlers van Libertatis. De LP twirlers zullen op verschillende Big Band stukken dansen en zich laten zien met allerlei attributen. Dit belooft weer veel dans en Twirlspektakel!


De ruim dertig man/vrouw tellende band speelt net zo makkelijk Rock, Latin als Swing maar schroomt ook niet de synthesizer te gebruiken om een dance classic neer te zetten.


Vaste zangeres Sandra en zanger Casper bewijzen al jaren hun vocale waarde en laten in uiteenlopende nummers hun kwaliteit horen.


De formule is simpel en gezellig. De koffie en thee staat vanaf 14.00 uur klaar. Als het weer meewerkt is het zeker prettig toeven op het grasveld bij de molen "Het Vliegend Hert".


Tot zondag! 
Vorig nieuwsbericht
De resultaten van de twirlwedstrijd in Brielle
Datum: 16-06-2019

De uitslagen van de twirlwedstrijd in Schiedam staan op de website.

Klik hier voor uitslag van de wedstrijd. Klik hier voor het overzicht 2019.