Libertatis Primitiæ

  

Agenda

Organisatie en deelname aan twirlwedstrijd onder Coronaregels

Locatie: Sporthal Dukdalf, Brielle
Datum: zo 10-10-2021
Lees meer...

Laatste nieuws

Eerste keer twirlwedstrijddeelname in 2021

We mochten weer voor de eerste keer na lange tijd naar een twirlwedstrijd. De NBTA twirlwedstrijd was in Zierikzee. We waren met 15 twirlers en zij deden mee met verschillende onderdelen. Wat was iedereen blij. Weer even wennen voor iedereen. Er werden mooie punten behaald. Zelfs al verschillende plaatsingspunten voor de NK. Madelief van der Ende promoveerde met het onderdeel 2-baton naar de advance klasse. Super! Zij kwam deze wedstrijd ook uit op een nieuw onderdeel 3-baton waar zij een mooie waardering voor kreeg van de jury.

Allemaal heel erg gefeliciteerd met de resultaten! 

Wil je ook twirlen kom dan eens kijken op dinsdagmiddag vanaf 16.45u of woensdagmiddag vanaf 16.30u bij de training Geuzenstraat 14 in Brielle.


Lees meer...

Sponsoren

Marching Band

De muzikale tak van Libertatis Primitiæ bestaat uit een Marching Band en een Big Band welke bestaan uit dezelfde muzikanten die dus in twee samenstellingen musiceren.

Als Marching Band verzorgt Libertatis Primitiæ optredens alleen of samen met haar twirlers, zoals buitenoptredens op het gebied van marsparade, serenades en stilstaande optredens op festivals en evenementen in Brielle en daarbuiten.

De bezetting bestaat uit trommels, tim-toms, bekkens en bass drums voor het slagwerk gedeelte en lira, trompetten, saxofoons, trombones en sousafoons voor het melodisch en harmonisch musiceren.

Het repertoire omvat standaard marsen, swingende marsen, stemmige muziek, Sinterklaas- en Kerstcomposities al naar gelang de plaats van optreden.