Laatste nieuws

  • EK NBTA Baton Twirling
    Van 28 t/m 31 maart vonden de EK NBTA Baton Twirling plaats in Eindhoven. Wat was het een fantastisch Kampioenschap op hoog niveau.LP twirler Madelief van der Ende deed mee met maar liefst drie onderdelen 2-baton, 3-baton en Super X-Strut. Vrijdag plaatste ze zich voor de finals op zaterdag met 2-baton. Zij behaalde daar een... Lees meer: EK NBTA Baton Twirling

Sponsors

Marching Band

De muzikale tak van Libertatis Primitiæ bestaat uit een Marching Band en een Big Band welke bestaan uit dezelfde muzikanten die dus in twee samenstellingen musiceren.

Als Marching Band verzorgt Libertatis Primitiæ optredens alleen of samen met haar twirlers, zoals buitenoptredens op het gebied van marsparade, serenades en stilstaande optredens op festivals en evenementen in Brielle en daarbuiten.

De bezetting bestaat uit trommels, tim-toms, bekkens en bass drums voor het slagwerk gedeelte en lira, trompetten, saxofoons, trombones en sousafoons voor het melodisch en harmonisch musiceren.

Het repertoire omvat standaard marsen, swingende marsen, stemmige muziek, Sinterklaas– en Kerstcomposities al naar gelang de plaats van optreden.

Meer informatie over: