Laatste nieuws

 • Jumbo Bigband festival
  We hebben met plezier zaterdagmorgen 16 september opgetreden met onze Big Band & percussieband bij het Jumbo Bigband festival op de Markt in Brielle.Al 20 jaar vindt dit festival plaats. Op vrijdag en zaterdag traden er diverse Big Bands op. Om 11:00 uur mochten wij dit mooie festival op zaterdag openen en het was al […]

Sponsors

Nieuws

 • Jumbo Bigband festival

  We hebben met plezier zaterdagmorgen 16 september opgetreden met onze Big Band & percussieband bij het Jumbo Bigband festival op de Markt in Brielle.
  Al 20 jaar vindt dit festival plaats. Op vrijdag en zaterdag traden er diverse Big Bands op.

  Om 11:00 uur mochten wij dit mooie festival op zaterdag openen en het was al gezellig druk op de Markt.

 • Zomerconcert

  Wat was het een gezellige en zeer druk bezochte middag. De twirlers en Bigband gaven op zondag 3 juli 2023 een zomerconcert bij de molen in Brielle. Het grote aantal bezoekers zocht een plekje op de banken, het gras of het talud. En genoten van een afwisselend programma wat met veel enthousiasme ontvangen werd.

 • Koningsdag

  Op 27 april, Koningsdag, waren we ’s morgens vroeg met de marching band en twirlers aanwezig in Zwartewaal waar na de rondgang door het dorp de vlag werd gehesen. Daarna werkten we mee aan de viering op de Markt in Brielle met een toespraak van de burgemeester en het spelen van o.a. het Wilhelmus.